Cada dia un habitant del 4t Món escriurà el que pensa que han après aquell dia a una llibreta, després n'Albert ho escriurà en aquest blog. És la visió personal del dia de l'alumne o l'alumna.

Visites que hem rebut


Dilluns 9 de març de 2009. GABRIEL.

Avui hem començat a corregir matemàtiques a les nou, després a les 9:50 hem fet religió/estudi. Teníem que fer un treball sobre l'amor, a les 10:40 hem fet educació física, hem fet una prova de frontó, a les 11:30 hem fet pati i jo, Gabriel, he jugat a futbol i Diego m'ha tirat el seu "bocata"i em deia que la culpa era meva, hem jugat a futbol amb en Pep, Juli, Lluís, Víctor, Julen, Ari... A les 13:00 hem tingut un problema amb n'Albert.

1 comentari:

  1. Hola Gabriel, hola a tots i totes. Crec que et falta contar moltes de les converses que hem tingut avui a classe, les quals han estat molt importants perquè van donant forma al futur projecte. Hem fet un esquema del procés que hem seguit fins ara per decidir el nostre projecte, i tampoc ho dius. No has dit tampoc que n'Alicia ha lliurat avui els premis del concurs de dibuix que va fer per ajudar a la seva germana Natalia a fer-nos un quadre de regal a la classe. Ha hagut una guanyadora, na Natalia, i que ha hagut 5 guanyadors més, el millor disseny: Isak, a l'esforç: Julen, a la imaginació: Juli, al millor estil: Érika, al color: Yaiza. Així que veig que aquest diari queda avui un poc incomplet.
    Per una altra banda, el problema amb mi l'hem tingut més tard, cap a les 13:35 crec recordar.
    Salutacions a tots i totes,
    Albert.

    ResponElimina