Cada dia un habitant del 4t Món escriurà el que pensa que han après aquell dia a una llibreta, després n'Albert ho escriurà en aquest blog. És la visió personal del dia de l'alumne o l'alumna.

Visites que hem rebut


Dilluns 23 de març de 2009. JULI.

Avui n'Albert ha tornat de Barcelona i li hem preparat una festa sorpresa. Hem parlat sobre el que hem fet el cap de setmana i sobre el viatge de n'Albert. Després hem fet religió. Hem vist una pel·li sobre “Josep el rei del somnis”. Després n'Anabel se n'ha anat i na Reme ha vingut a ajudar-nos a preparar la festa sorpresa per n'Albert. Quan hem acabat ens hem amagat, hem tancat les finestres i les llums. Na Reme ha dut n'Albert a classe i li hem donat una sorpresa. Hem començat la festa i jo m'he menjat moltíssimes patates, dos trossos de truita i he begut Fanta. Després hem sortit al pati. Avui ens tocava futbol a la pista vermella els de 3r i els de 4t hem fet partit i hem empatat 14-14. Ens en cansat molt al acabar el partit. Després hem recollit tots el papers de la festa. Després hem acabat una cosa de matemàtiques d'una granja. Després hem seguit un esquema sobre el que hem fet fins ara en el projecte. Després ens hem anat a casa.


Afegit per n'Albert:
Vull donar les gràcies a totes les boixes i tots els boixos de la classe, i també a les famílies que també hauran participat per la insistència del seu fill o filla.
M'ha fet molta il·lusió entrar a classe i rebre aquella fantàstica benvinguda que m'heu fet. Heu fet molta feina: preparant la decoració, preparant el menjar, provant de guardar el secret, organitzant i repartint les tasques entre tots... Tot això em fa sentir molt orgullós de ser el vostre mestre.
M'he emocionat molt i quasi he plorat d'alegria.
GRÀCIES A TOTS I TOTES!

4 comentaris:

  1. Albert per que no surt el que va escriure en Lluis.

    ResponElimina
  2. Hola Albert m'agradat molt el que has dit de nosaltres nosaltres estavem tambe molt orgullosos de haver fet aquesta festa per tu.
    ELENA :-)

    ResponElimina
  3. jo crec que ells també estàn molt orgullosos del seu mestre. t´ho mereixes.
    una mamà.

    ResponElimina
  4. Gràcies pel comentari. M'alegra molt.
    Albert.

    ResponElimina