Cada dia un habitant del 4t Món escriurà el que pensa que han après aquell dia a una llibreta, després n'Albert ho escriurà en aquest blog. És la visió personal del dia de l'alumne o l'alumna.

Visites que hem rebut


dimarts 26 de maig de 2009. Diego i Irene

A primera hora hem practicat es conte de Cala Jondal. Després a segona hora intentàvem treure el 16% d'una quantitat fent operacions. Primer multiplicar la quantitat per el 16, segon dividir en resultat entre 100 i ja esta fet. També hem mirat una factura del pare den Pep. Desprès hem fet anglès i el dijous 28 farem un examen. A continuació hem fet pati. Després 10 persones hem anat a musica amb en Jordi i les altres han estat amb n'Albert. Després hem canviat.

Ahir no vàrem fer el diari així que ho posam ara. Vàrem estar fent contes per parelles per després contar-los al campament. Vàrem córrer molt a EF. Vàrem estar mirant la factura que li varen donar a Albert quan va anar a comprar el plàstic per l'estany. Vàrem veure les parts que tenia aquella factura i per això avui hem intentat treure el 16% d'una quantitat, perquè és l'IVA que ens van cobrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada