Cada dia un habitant del 4t Món escriurà el que pensa que han après aquell dia a una llibreta, després n'Albert ho escriurà en aquest blog. És la visió personal del dia de l'alumne o l'alumna.

Visites que hem rebut


Divendres 3 d'abril de 2009. NEUS.

Avui a primera hora hem parlat del cap de setmana, hem corregit i fet mates. A segona hora hem fet projectes, ens hauria d'haver tocat racons. Després hem anat al pati a jugar a bàsquet, a la corda... Després hem fet educació física i... quina sorpresa! Ha vengut en Rafa, ell ens feia música a infantil encara se'n recordava de tots els noms menys del meu Neus. Després hem tornat a classe a seguir fent mates. Però quan vam veure en Rafa estàvem molt contents i feliços, tots ens vàrem recordar de les històries que ens contava i sempre ens dutxàvem com en... ai! No me'n record. També li feia música a la meva germana de 19 anys. I ens vam anar a casa.

Afegit per n'Albert:
Na Neus no ha exlpicat bé el que vàrem fer. No ha escrit els fets com varen passar. Ha oblidat amés, posar que varen enquadernar totes les fitxes que tenien a la carpeta d'anelles per poder endur-se-les a casa. Varen fer la portada i la contraportada. Vàrem veure que si quan foradam les fitxes, feim els forats sense cap control, al enquadernar les fitxes no queda tan polit com podria quedar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada